Corona

Home > Corona

Corona en de praktijk

De praktijk is open en iedereen is welkom. Ik werk zoals gebruikelijk op afspraak. Inmiddels zijn we in een stadium dat Corona onder ons is en we ermee leren leven. Hieronder kort hoe dit in de praktijk is:

  • De mogelijkheid tot online-consulten blijft bestaan voor wie dat nu de beste optie is. Bij een online consult geef ik aan wat je mag doen, welke punten vasthouden en wordt waar onbalans zit ook duidelijk en ook hoe op te lossen. Alleen doe je zelf dus van alles.
  • Ik plan ruimte tussen mijn afspraken.
  • Er in de praktijkruimte een luchtzuiveraar aanwezig is. Tussen de afspraken door lucht ik uitgebreid.
  • Heb je Corona gerelateerde klachten, overleg dan met mij. De afspraak wordt dan kosteloos afgezegd en doorgepland of je kan wel komen omdat het na overleg toch verantwoord blijkt. Laten we hier ons logisch verstand en zorg voor elkaar gebruiken. Dit staat los van wel/niet gevaccineerd zijn.
  • Ondanks de basis en omgangsvormen zijn er net als op andere plekken geen garanties in deze tijd en dat het goed is je dat te beseffen. Zo ook in mijn praktijk.

Heb je vragen en/of opmerkingen, neem s.v.p. contact met me op. Verder blijft het belangrijk goed voor je immuunsysteem te zorgen. Dit doe je door gezond eten, beweging, voldoende slaap, vit D, in balans zijn. De kinesiologie kan hier een waardevolle ondersteuning bij zijn.

( geactualiseerd april 2022)