Corona

Home > Corona

Corona en de praktijk

De praktijk is open en iedereen is welkom
Ik werk zoals gebruikelijk op afspraak, en zal bij de bevestiging van de afspraak je herinneren aan de aandachtspunten in de praktijk.

De mogelijkheid tot online-consulten blijft bestaan voor wie dat nu de beste optie is. Bij een online consult werken we via een versleutelde verbinding en geef ik aan wat je mag doen, welke punten vasthouden en wordt waar onbalans zit ook duidelijk en ook hoe op te lossen. Alleen doe je zelf dus van alles.

Naast de algemeen geldende richtlijnen, is het goed om te weten dat: 

  • Ik voldoende tijd tussen afspraken inplan.
  • Alle contactvlakken goed schoongehouden worden.
  • Er in de praktijkruimte een luchtzuiveraar aanwezig is. Tussen de afspraken door lucht ik uitgebreid.
  • De afspraak afgezegd dient te worden, als er sprake is van klachten die mogelijk wijzen op Corona. Dit staat los van wel/niet gevaccineerd zijn. Dit kan dan kosteloos. Bij twijfel overleg even met mij. 
  • Ik stuur je voor de afspraak een mail en whatsapp met vragen over je gezondheid. Reageer hier s.v.p. op. Verder herinner je in de bevestiging aan de aandachtspunten in de praktijk en vraag je die na te leven voor jouw en mijn gezondheid en welzijn. 
  • Ondanks alle maatregelen zijn er geen garanties in deze tijd en dat het goed is je dat te beseffen. Zo ook in mijn praktijk.
  • Lees s.v.p. ook de richtlijnen en regels door, zie hieronder: 

Heb je vragen en/of opmerkingen over bovenstaande richtlijnen, neem s.v.p. contact met me op. 

Het belangrijk dat je de afspraak afzegt bij gezondheidsklachten die mogelijk wijzen op Corona. Dit kan kosteloos als het is op basis van dit soort klachten. Dit staat los van wel/niet gevaccineerd zijn. Bij twijfel overleg met mij.

Verder is het nu extra belangrijk goed voor je immuunsysteem te zorgen. Dit doe je door gezond eten, beweging, voldoende slaap, in balans zijn. De kinesiologie kan hier een waardevolle ondersteuning bij zijn. 

(geactualiseerd 6 november 21)