Ervaringen met kinesiologie

Eczeem voorbij:  Via familie in contact gekomen met Annet. Ik had sinds 1986 last van seborrhoïsch eczeem. Dat is een heel vervelende eczeem met vuurrode plekken in je gezicht. Van de dermatoloog een onderhoudsmiddel en een paardemiddel gekregen, maar dat hielp niet voldoende en maakt je huid flinterdun en dus ook gevoelig en rood. Zo erg dat ik vaak contact met andere mensen uit de weg ging. Annet ging aan de slag en na één behandeling nooit meer last van gehad. Ze heeft echt een re-set gegeven. Ook met andere problemen bij haar geweest. Bijv tennis elleboog "je gaat naar Annet met veel pijn en weg zonder ;)"(man, 53 jaar)
 

Energiek in het leven!: Mijn leven is best druk! dat doe ik zelf en meestal geniet ik daar ook van! Soms loopt het even niet en vaak is dat een moment om een afspraak te maken voor een balans. Ik heb dan toch wat spanning vastgehouden en het is heerlijk om die spanning en ander oud zeer door de balans weer los te kunnen laten. Hierna sta ik weer energiek in het leven! Erg fijn! (vrouw, 44 jaar) 

Minder migraine en bijzondere ervaring: Diverse keren heb ik een kinesiologiebehandeling mogen ondergaan. Het was steeds een bijzondere ervaring die moeilijk is uit te leggen als je hem niet zelf ondergaat. De behandeling oogt helemaal niet 'spectaculair', maar de uitwerking is dat des temeer. Zo is de migraine waarmee ik lange tijd heb gekampt, sinds de sessies bij Ki-no-nagare stukken minder geworden. Annet is iemand die professionele gedegenheid koppelt aan betrokkenheid, zorgvuldigheid en opmerkzaamheid. Een echte aanrader! (man, 56 jaar) 

Chill: Ik vind kinesiologie wel "chill"! Als je je niet zo prettig voelt en je krijgt een balans, dan is dat lekker ontspannend en daarna voel je je beter! (jongen, 14 jaar) 

Depressievrij: Met behulp van kinesiologie heb ik eindelijk een ingang gevonden om aan mijn steeds terugkerende depressies te werken. Mijn lijf bleek een meer betrouwbare gesprekspartner dan mijn hoofd, die al jarenlang in dezelfde patronen bleef hangen. Na een intensieve beginperiode, waarin ik letterlijk en figuurlijk meer in balans ben getrokken door vastgelopen energie en emoties op te zoeken en weer te laten stromen, ga ik nu nog een paar keer per jaar om het proces te onderhouden. Voor mij het moment om even te voelen waar ik sta en waar ik naartoe wil. Ondertussen ben ik al ruim een jaar depressievrij! (vrouw, 43 jaar) 
Obstipatie voorbij : Mijn 5-jarige dochter had al jarenlang last van obstipatie en hiervoor slikte zij medicatie. toen het ook hiermee weer verslechterde heb ik contact opgenomen met Annet. Na 1 behandeling was er al sprake van een dagelijkse stoelgang i.p.v. wekelijks. De medicatie konden we al snel afbouwen en hebben we nooit meer nodig gehad. De klachten zijn blijvend verholpen. Mijn dochter ging met veel vertrouwen naar Annet en voelde zich erg op haar gemak. 
Aanpak op diepere laag: Iedereen herkent dit denk ik wel: Eigenlijk heb je weinig reden om over te klagen zeker als je je zelf vergelijkt met mensen die slechter af zijn. Maar toch is er altijd dat interne stemmetje. Iets dat voortdurend knaagt en er alleen maar op uit is om je levensgeluk te saboteren. Van Annet leerde ik dat dit te maken heeft met interne onbewuste processen. Wat ik ook leerde is dat je daar van af kan komen. Die onzichtbare kracht die het altijd wint van je normale verstand kun je "aanpakken". Dat lukt niet alleen want dan had je niemand nodig.
 
Annet is er met haar kinesiologie uitstekend toe in staat gebleken om dit zeer adequaat te doen. Ik ben zeer tevreden over de resultaten die ze teweegbrengt, het geeft lucht en ruimte en het lijkt alsof je meer thuiskomt in je eigen lijf. Inmiddels stuur ik zo nu en dan mijn eigen coach cliënten door naar haar. Zelf coach ik vooral op cognitief niveau, Annet gaat een laag dieper en raakt het energetisch niveau. En eigenlijk ligt daar de bron waar alle gedrag en welzijnsbeleving uit voortkomt. Bij Annet ben je in goede en vertrouwde handen, ze is een vakvrouw, neemt haar werk en klanten serieus en gaat door tot het gewenst resultaat bereikt is. Geen half werk dus (man, 55 jaar)
Lichaam geeft het aan: Het prettige aan een behandeling bij Annet vin ik dat Annet met mij meevoelt. Ik kan dingen diepgaand uitleggen, maar eigenlijk voelt Annet al heel snel wat ik bedoel. Haar methode van werken voelt heel zuiver voor mij. Het prettige aan kinesiologie vind ik dat er met je lichaam gecommuniceerd wordt. Je lichaam liegt niet en je lichaam geeft aan waar aan gewerkt kan worden. Wat op dat moment het meest belangrijk is (vrouw, 46 jaar) 
 
Rustig en fijn: Het is rustig en fijn bij Annet. Als ik klaar ben bij haar dan voel ik me weer fijn. Ze is goed in haar werk. En ik moet altijd veel plassen als ze met me bezig is. (meisje, 7 jaar)
 
 
 
 

 © Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling