Mijn ervaringen met kinesiologie:

Meer contact en aanwezig:  Mijn zoon van 7 was vooral op school dromerig en gesloten. We zijn een aantal keer naar Annet gegaan. Hij vond dat prima en leuk. De behandelingen hebben zeer positief uitgepakt. Hij is nu veel meer aanwezig en maakt ook meer contact op school en ook daarbuiten. We zijn heel blij dat we dit gedaan hebben.( moeder van zoon van 7 jaar)

Beter in mijn vel: Gisteren mijn 2e kinesiologie behandeling gehad bij Annet Kemmer. Wat was dat voor mij een bijzondere ervaring. De eerste keer heb ik recente trauma's goed kunnen verwerken en voel ik me een heel stuk beter in mijn vel zitten. Door de tweede keer ben ik letterlijk en figuurlijk steviger op mijn benen komen te staan. Ik dan dit iedereen aanraden (man, 46 jaar) 

Lichamelijk een stuk prettiger. Onze zoon heeft met zeer mooie uitwerking een aantal fijne behandelingen mogen ondergaan bij Ki-no-nagare. Hij kampte al langere tijd met reflux klachten die naast een medische oorzaak ook een emotionele oorzaak had. We konden er telkens maar niet de vinger op leggen hoe we hem naast eventuele medicatie beter in zijn vel konden laten zitten. We hadden al zo veel geprobeerd. Daarnaast is hij hoog sensitief en daardoor extra geprikkeld door invloeden van buiten af, wat veroorzaakt dat hij nogal eens 'afwezig' is. Door zijn jonge leeftijd werd de behandeling deels op hem zelf, en zodra hij aangaf dat het genoeg was, deels via mij als moeder toegepast.
 
Dat zo'n moeder-kind lijntje zo sterk kan zijn dat zelfs een behandeling als deze via mij invloed op hem kon hebben had ik nooit bij stil gestaan. Het was telkens weer heel bijzonder om te ondergaan. Na iedere behandeling voelde hij zich duidelijk en door de herhaling van de behandelingen kan ik zeggen dat we nu en jongetje hebben rond lopen die beter geaard is en zich lichamelijk een stuk prettiger voelt als voorheen. Dank je wel Annet voor het laten stromen van zijn energie (jongen, toen 4-6jr)
Het werkt! Ik ben op advies van mijn zus bij Annet langs gegaan en dat bleek een zeer goed advies!!! Ze heeft me afgeholpen van een aantal lichamelijke ongemakken (rugpijn, duizeligheid en gedeeltelijk ook allergie) die in mijn geval sterk stress gerelateerd waren. Zij is in staat allerlei negatieve energie weg te laten lopen zodat ik me daarna weer fris en licht voel. Ondanks het feit dat ik kinesiologie nog steeds niet kan uitspreken :-)) heb ik al meerdere vrienden en familieleden overtuigd langs te gaan voor een behandeling! Ondermeer mijn 11-jarige dochter die slecht kon slapen; ze krijgt nu elke avond een oefening van Annet en slaapt inderdaad beter. Hoe het werkt snap ik niet, dat het werkt heb ik aan de lijve ondervonden!! (vrouw, 45 jaar)
 
Zeer tevreden: Wat ik zo prettig vind aan de hulp van Annet is dat zij zonder woorden nodig te hebben aanvoelt wat eraan de hand is en waar zij de oplossing moet zoeken. Hierbij kun je he zelf niet manipuleren, maar geeft je eigen lichaam heel zuiver aan waar het behoefte aan heeft en kan Annet me eenzelfde zuiverheid je helpen met de aanvulling en oplossing. Ik ben zeer tevreden over de resultaten en het geeft mij rust dat woorden overbodig zijn (vrouw, 40 jaar) 
 
Waardevol: De behandelingen van Annet zijn voor mij heel waardevol. Steeds weer kom ik een laagje dieper en kan ik oude patronen die me niet meer dienen loslaten. Ze verdwijnen als het ware uit mijn systeem. Dit helpt me enorm in mijn persoonlijke ontwikkeling. In het begin kwam ik heel regelmatig bij Annet maar ik merk nu dat de perioden tussen de afspraken steeds langer worden. Gewoon omdat het steeds minder nodig is en dat is fantastisch. Dank je wel Annet! (vrouw, 54 jaar)
 
Sterker en zelfbewuster:De balansen die Annet geeft betekenen voor mij: Iedere keer als ik een balans ontvang, krijg ik inzichten die op dat moment in mijn leven van belang zijn. Daar kan ik ook weer bewust en onbewust verder mee, al is dat niet altijd makkelijk. Verder voel ik dat (oude) ballast wordt weggenomen, waardoor er weer plaats is voor nieuwe energie. Ook voel ik mij weer sterker en zelfbewuster, zodat ik dingen op mijn pad beter aankan (vrouw, 49 jaar)
 
Stap uit denken:Soms heb ik ergens pijn in mijn lichaam waarvan ik voel dat medicatie of oefeningen niet zullen helpen. Of er is een kwestie waar ik met denken maar niet uitkom. Waar Annet mij mee helpt is uit mijn denken te stappen en mijn lichaam te laten aangeven waar de oorzaak en de oplossing ligt. Na een paar dagen merk ik dat er geen pijn of probleem meer is. Ik kan het niet verklaren waarom, ik weet alleen dat het werkt. (vrouw, 46 jaar) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ©Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling