Meer ervaringen met zowel kinesiologie als stoelmassage:

Pijnplek is eindelijk verdwenen Ik ben bij Annet gekomen voor een pijnklacht in mijn hoofd, waarvan ik al heel veel jaren last had. In het reguliere circuit kreeg ik niet het gewenste resultaat.. Door behandelingen van Annet werd ik veel meer bewust van mezelf. Ik ben aan de slag gegaan om anders met bepaalde emoties om te gaan. Door dit en de behandelingen kwam ik beter in mijn vel te zitten. Annet heeft mij ontspanningsoefeningen aangeleerd die mij helpen. En het duurde best een tijd (ongeveer een klein jaar), maar mijn pijnplek is verdwenen en dit lijkt definitief zo te zijn!! Heel fijn. (vrouw, 40 jaar)

Helend voor lichaam én geest :patronen en overtuigingen. Het is mooi hoe Annet daarin zaken kan benoemen en mee kan geven om verder te onderzoeken. Kinesiologie heeft blokkades opgeheven, waardoor processen van innerlijke groei bevorderd werden. Dit is helend geweest voor lichaam en geest. Het is fijn dat Annet al heel ervaren is en daardoor snel en professioneel kan zijn in haar begeleiding; en een heel breed spectrum van zaken kan behandelen (man, 47 jaar)  

  

Impressie praktijk
 
Ervaringen met stoelmassage
 
Je ontspant volledig!
Ik heb een aantal keren bij Annet een stoelmassage ondergaan. Ik kan zeggen een heerlijke verwennerij voor jezelf. Je ontspant volledig en komt geheel tot rust. Eigenlijk iets wat je vaker zou moeten doen. Kortom:een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest (vrouw, 43 jaar)
 
Steeds weer nieuwe energie
Jaren geleden kwam ik geregeld bij fysiotherapie voor muisarm- en spierspanningsklachten, maar zonder resultaat. De klachten kwamen steeds terug. Toen besloot ik om over te gaan op massage, nog ontspannender ook. Zo kwam ik terecht bij Ki-no-nagare. Annet luistert goed naar wat je klachten zijn en kijkt ook naar waar deze vandaan komen. Ze masseert met aandacht en ik krijg vaak tips mee, om thuis verder aan de slag te gaan. Nu ga ik eens in de vier weken en heb ik veel minder klachten. Elke massage geeft me weer nieuwe energie (vrouw, 33 jaar)
 
Korte reacties op stoelmassage:
 
  • 'Ik voel me fit en ontspannen'

  • 'Is  het nu al voorbij?'

  • 'Ik voel het stromen'

  • 'Mijn lijf vindt dit echt fijn'

  • 'Blij om bij jou te komen'

  • 'Je hebt echt magische handen'

 

 
 
 
 
 
 
 ©Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling