Ki-no-nagare is Japans voor 'stromende energie'

Kinesiologie zorgt voor een hernieuwde balans

Heb je behoefte aan meer balans in je leven? Wil je graag dat alles stromender verloopt? Ben je klaar met fysieke of emotionele klachten? Dan kan kinesiologie bij Ki-no-nagare jouw weg zijn om daar mee aan de slag te gaan! 

Kinesiologie is een holistische werkvorm om het energiesysteem van je lichaam in balans te brengen. Hiermee wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd, verminderen of verdwijnen klachten en verbetert je welzijn. Als kinesioloog gebruik ik spiertesten om informatie op te vragen van je lichaam. Je lichaam laat weten waar de energie niet vrij stroomt en wat er nodig is om de blokkade of onbalans op te heffen.

Tijdens het consult wordt er een proces in gang gezet. Dit werkt door op je lijf, je emoties en je bewustzijn. Door je ook de oorzaken bewust te worden, kun je anders met dingen omgaan waardoor je beter in balans blijft. 

Kinesiologie werkt holistisch. Dat wil zeggen dat het in plaats van symptomen te bestrijden de gehele mens uitgangspunt is bij de klacht of de vraag. Klachten hebben namelijk bijna nooit één oorzaak. 

Kinesiologie is maatwerk. Geen balans is hetzelfde.

Kinesiologie is voor alle leeftijden

 

Stoelmassage zorgt voor een fit en ontspannen gevoel.

Een Stoelmassage is een compacte, effectieve vorm van massage door de kleren heen, waarbij je op een prettige stoel zit. In 20 minuten worden je rug, nek, schouders, armen en hoofd gemasseerd. De energie gaat weer stromen, met als resultaat een fit en ontspannen gevoel.Stoelmassage kan overal en is zowel geschikt voor particulieren als voor werknemers op de werkvloer.

Een stoelmassage ondergaan is ontstressen in compacte vorm.

   
 
 Er huist meer verstand in uw lichaam, dan in uw beste wijsheid (Friedrich Nietzsche)
 
 

Wil je meer weten, mail info@ki-no-nagare.nl of vul het Contactformulier in of bel naar 06-44852808
 
 
 © Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling