Ki-no-nagare is Japans voor 'stromende energie'

Kinesiologie zorgt voor een hernieuwde balans


Heb je behoefte aan meer balans in je leven? 

Wil je in goed contact met je lichaam leven?

Wil je graag dat alles stromender en meer in balans verloopt?

Wil je ondersteund worden bij het verbeteren van lichamelijke of emotionele klachten?

Dan kan kinesiologie voor jou de goede weg zijn om er mee aan de slag te gaan! 


Kinesiologie is een werkvorm om je energie weer vrij te laten stromen en jou als mens te ondersteunen in een betere balans, zowel lichamelijk als emotioneel. . Als je levensenergie vrij stroomt wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd, dit heeft positieve effecten en verbetert je welzijn.

Als kinesioloog gebruik ik spiertesten om te onderzoeken waar balans en onbalans is, of anders gezegd waar op je vraag of klacht de energie niet vrij stroomt. Je lichaam en onderbewuste hebben al wat je meemaakt in je leven opgeslagen. Door middel van de spiertest wijst je lichaam waar de energie niet vrij stroomt en wat er nodig is om de blokkade of onbalans op te heffen.

Tijdens het consult wordt er een proces in gang gezet. Dit werkt door op je lijf, je emoties en je bewustzijn. Door je ook de oorzaken bewust te worden, kun je anders met dingen omgaan waardoor je beter in balans blijft. 

Kinesiologie werkt holistisch. Dat wil zeggen dat het in plaats van symptomen te bestrijden jou als heel mens als uitgangspunt neemt bij de klacht of de vraag waar je mee komt. Klachten hebben namelijk bijna nooit één oorzaak. 

Kinesiologie is altijd maatwerk. Geen balans is hetzelfde. 

Kinesiologie is voor alle leeftijden en bij veel vragen/klachten inzetbaar

 


 

Stoelmassage zorgt voor een fit en ontspannen gevoel.

Een Stoelmassage is een compacte, effectieve vorm van massage door de kleren heen, waarbij je op een prettige stoel zit. In 20 minuten worden je rug, nek, schouders, armen en hoofd gemasseerd. De energie gaat weer stromen, met als resultaat een fit en ontspannen gevoel.Stoelmassage kan overal en is zowel geschikt voor particulieren als voor werknemers op de werkvloer.

Een stoelmassage ondergaan is ontstressen in compacte vorm.


Ontwikkeling, brengt je tot je kern.
 
Het woord ontwikkeling in mijn praktijk naam verwijst naar de life- en bewustzijnscoaching die ik aanbied, zowel geintegreerd in de kinesiologie als in aparte sessies indien gewenst. Ieder mens komt in zijn/haar leven thema's tegen waarbij je een ondersteuning kan gebruiken. Dit kan gelinkt zijn aan levensfases, aan gebeurtenissen in je leven, maar ook een sluimerend gevoel, waarbij niet echt een aanwijsbare reden is. Mijn kracht ligt in de combinatie van kinesiologie met coaching aanbieden, omdat het elkaar versterkt. 
 
Naast particuliere sessies bied ik ook ondersteuning aan bij werkgerelateerde thema's. Dit kan in een persoonlijk ontwikkelingstraject, of als onderdeel van loopbaanbegeleiding of een re-integratietraject.

 
 Er huist meer verstand in uw lichaam, dan in uw beste wijsheid (Friedrich Nietzsche)
 

Wil je meer weten, mail info@ki-no-nagare.nl of vul het Contactformulier in of bel naar 06-44852808
 

Let op! Wijziging van zowel beroepsvereniging als tarief per 1-1-2019. Informatie op tarieven voor particulieren.


 
 © Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling