kinesiologie helpt naar je lichaam te luisteren en in balans te komen

Je lichaam geeft aan wat het nodig heeft.
Kinesiologie is een methode waarbij de spiertest gebruikt wordt om met je lichaam te communiceren. Door middel van de spiertest vertelt het lichaam ons waar blokkades zitten en stress vastzit of anders gezegd waar de onbalans zit en hoe we dit kunnen aanpakken. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, als op spiritueel vlak zijn.

Kinesiologie is een holistische benadering. Dat wil zeggen dat het, in plaats van een symptoom, uitgaat van jou als gehele mens met jouw kracht. Tijdens de behandeling wordt, nadat duidelijk is waar de onbalans zit, gekeken naar het proces daarachter; Hier kunnen allerlei aspecten aan de orde komen. Met verschillende technieken wordt het lichaam in balans gebracht, waardoor het zelf kan werken aan herstel en  weer kan gaan functioneren zoals bedoeld.

Met onder meer als gevolg:
- een positief effect bij lichamelijke klachten,
- Bewustwording
- Helderheid en intenser aanwezig in je leven 
- Emotioneel gezien steviger
- Het kunnen doorbreken van patronen,
- Dichter bij je eigen gevoel en wijsheid gaan leven,
- Vergroten van het gevoel van welzijn en gezondheid.
 

Doordat de kinesiologie blokkades opheft, stress "released” en de energie in balans brengt is het heel breed toepasbaar. Als je twijfelt of het iets voor je kan zijn, bel of mail me voor overleg.
  

Meer informatie kinesiologie
-werking en achtergrond
-wat kan je verwachten 
-goed om te weten
-voor wie

Zoals een collega mooi zei: Kinesiologie helpt de weg naar jouw doel vrij te maken van keien, rotsen, scheuren en bobbels. Daarna is het aan jou om die vrije weg naar jouw doel te bewandelen. (En dat doel kan heel breed liggen!)
 
Onderstaand filmpje is in 2013 opgenomen in mijn vorige praktijkruimte. Omdat het een eerste indruk geeft, heb ik hem hier nog geplaatst om te kijken. 
 

 

Om te bellen 06-44852808, om te mailen info@ki-no-nagare.nl of je vult het Contactformulier in.


© Ki-no-nagare Kinesiologie