Voor wie en waarbij helpt kinesiologie

Kinderen
Bij heel jonge kinderen werk ik via de ouders. Zo snel als het kan werk ik met henzelf. Het leuke is dat kinderen vaak van alles merken tijdens de behandeling en ze in hun woorden heel goed aan kunnen geven wat er gebeurt. Ook hebben zij veel baat bij oefeningen en hulpmiddeltjes als ondersteuning voor thuis.
Klachten of vragen bij kinderen waar ik mee werk:
buikklachten
leerproblemen
gedragsproblemen
allergie/overgevoeligheidsklachten
benauwdheid
heftige emoties
hooggevoeligheid en nog veel meer.....

 


Jongeren
Voor jongeren blijkt kinesiologie ook vaak een fijne werkwijze. Vaak ik het zo lastig om over zaken te praten, maar er gebeurt wel van alles. Doordat de insteek de communicatie met het lichaam is en via de reacties van de spiertest zaken duidelijk worden, kan er van alles in beweging worden gebracht en kan dat de ingang zijn om er dan over te praten. Soms raak ik alleen wat onderwerpen aan en kan er zelf op verder worden gekauwd.Er is dan wel van alles via de energie in beweging gezet. Verder verandert er zoveel in het lichaam in de puberteit en wordt er op zoveel vlakken wat van je verwacht. Dat is ook een uitdaging waarbij het fijn is als je in balans kan blijven.
Verder ontdekken veel jongeren hoe gevoelig ze zijn en staan erg open. Dan is het nog eens een extra uitdaging om in balans te blijven. Ik geef ook handvaten mee voor in het dagelijks leven.

Jongeren komen bij mij met verschillende vragen en klachten. Bel of mail vooral met vragen.  


 

Als volwassene
Volwassenen komen bij mij met allerlei zaken. Dit kunnen fysieke klachten zijn, maar ook levensvragen of patronen waar je tegen aanloopt of iets uit het verleden wat nu een plek mag krijgen. Doordat ik met kinesiologie de energie in balans breng en daarmee het zelfhelend vermogen stimuleer is het geschikt voor heel veel klachten en vragen.
Denk aan
stress-relateerde klachten
allergie/overgevoeligheid
hoofdpijn, rugpijn, spierpijn
buikpijn, spijsverteringsklachten
onbekende pijnen,
chronische klachten
verder fysieke problemen
niet helpende patronen
traumaverwerking,
rouw en verliesverwerking,omgaan met ingrijpende situaties, patroonverandering, relationele vragen en nog heel veel meer.....

Als mensen klaar zijn, komen ze ook nog eens in de zoveel tijd voor kinesiologie als een  APK. Even onderhoud op energie, alles "doorspuiten" en weer geďnspireerd en in hernieuwde balans verder. Er zijn ook mensen die hier alleen voor komen. 

 

Als professional
Als professional kan kinesiologie in verschillende situaties waardevol zijn. 
Denk aan:
ondersteuning bij een carričre-switch
ondersteuning bij het omgaan met veranderingen in de organisatie, team, het werk
keuzebegeleiding, wat wil ik, wie ben ik, waar sta ik, waar sta ik voor?
ontspannen jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen presenteren
onderdeel loopbaantraject
APK
inzicht en verandering in onderbewuste processen die optimaal functioneren in de weg staan
opheffen blokkades waardoor je makkelijker zaken oppakt
burn-out preventie, bewustwording, zijnsoriëntatie.


Voor in uw organisatie
Kinesiologie kan een op zich staand traject zijn voor medewerkers in uw organisatie of een onderdeel zijn van trajecten. (zie als professional).  Denk hierbij aan loopbaan- en verbetertrajecten, burn out preventie, ondersteuning zieke werknemers, professionele trainingen of outplacementtrajecten.
Doordat medewerkers beter in hun vel zitten, beter weten wat ze willen en waar ze voor staan kunnen ze bewuster keuzes maken en hun werk op een hoger plan brengen. Ook kunnen korte workshops interessant zijn, waarbij ik medewerkers technieken leer, waardoor ze met meer ontspanning en bewuster in hun werk kunnen opereren. Ook kan een combinatie met stoelmassage op de werkplek dan een aantrekkelijke optie zijn. Hiermee bouw je iets op met en voor je medewerkers, waardoor zij beter kunnen presteren.  


Voor meer informatie mail info@ki-no-nagare.nl of bel 06-44852808 of vul het Contactformulier in.

© Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling