Stoelmassage, Coaching, workshops

Stoelmassage is een massagetechniek die is ontwikkeld in de Verenigde Staten, gebaseerd op oosterse massagetechnieken. Door toevoeging van westerse massagetechnieken is de stoelmassage een totale en effectieve behandeling. De behandeling werkt vaak nog enkele dagen door.

Bij regelmatig masseren is er een preventief effect op allerlei klachten, zoals schouder-, nek- en armklachten.

Naast genoemde voordelen is het gewoon fijn om gemasseerd te worden.

Stoelmassage is een goede keuze

•            Al in 20 minuten is er een optimaal effect;

•            Het ontspant en verfrist;

•            Het bevordert de lichamelijke conditie;

•            Het is aandacht voor jezelf en je lijf;

•            Het laat de energie weer stromen.

Meer informatie

•            werking stoelmassage

•            stoelmassage op de werkplek

•            belangrijk om te weten

Wie nooit de boog der zorg ontspant,
die krenkt gezondheid en verstand.
Oud-Hollands gezegde 

Zin in een stoelmassage?Vul het Contactformulier in of mail info@ki-no-nagare.nl of bel direct met 0644 852 808.

 


Ontwikkeling, Levens- en bewustzijnscoaching brengt je tot de kern.
 
Omdat kinesiologie werkt op de energie van het lichaam en het belangrijk is handvaten te krijgen voor verder in je leven zit er in mijn werk  als kinesioloog ook een deel coaching. Sommige mensen zijn alleen op zoek naar coaching, dit is op aanvraag zeker ook mogelijk. Mijn focus ligt hierbij op: levens- , bewustzijns en hsp-coaching. Ieder mens komt in zijn/haar leven thema's tegen waarbij je een ondersteuning kan gebruiken. Dit kan gelinkt zijn aan levensfases, aan gebeurtenissen in je leven, maar ook een sluimerend gevoel, waarbij niet echt een aanwijsbare reden is. Ik werk onderzoekend en ervaringsgericht, hierbij werk ik integratief ( dat wil zeggen dat ik vanuit verschillende stromingen mijn kennis en kunde inzet)
 
Naast particuliere sessies bied ik ook ondersteuning aan bij werkgerelateerde thema's. Dit kan in een persoonlijk ontwikkelingstraject, of als onderdeel van loopbaanbegeleiding of een re-integratietraject.
 
Workshops
 
Vanuit mijn ervaring bied ik zowel voor particulieren als werknemers workshops aan. Deze gaan over zelfzorg en inspirerend leven. Op verzoek pas ik de nadruk van de workshop aan. Ook bied ik inspiratieworkshops in kleine series. Meer info over de workshops is hier te lezen© Ki-no-nagare Kinesiologie