Belangrijk om te weten voor een stoelmassage


 
Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang.
Bertolt Brecht
 
Zorg dat je wat gegeten en gedronken hebt, in ieder geval binnen 3 uur voor de stoelmassage.
 
De masseur is vakkundig geschoold, maar is geen arts of therapeut en zal derhalve geen diagnose stellen of medisch behandelen.
 
De massage heeft invloed op uw totale welzijn, waardoor informatie over uw gezondheid van belang is. Bij twijfel over een aandoening of blessure kan de masseur besluiten niet te behandelen, eerder te stoppen of een gedeeltelijke massage te doen.
  
                                                                                            

De masseur kan u vragen met uw arts of therapeut te overleggen of stoelmassage tijdens de behandeling of met deze klacht mogelijk is.Vertel het de masseur als je zwanger bent, de massage wordt dan aangepast. De massage gebeurt in ieder geval in overleg.
 
Bij koorts of infectieziektes wordt niet gemasseerd omdat daardoor de gezondheidssituatie kan verslechteren.
 
Meld medicijngebruik. Bij sommige medicijnen kan het handig zijn om niet te masseren omdat deze zorgen voor een andere pijnbeleving. Alcohol, drugs en massage gaan niet samen.
                                                                                          
 
Hygiëne is belangrijk tijdens massage. De stoelmasseur draagt hier zorg voor, maar u draagt hier mede zorg voor door u die dag gewassen en verzorgd te hebben.
 
Na de massage is het belangrijk om goed te drinken, zowel meteen als ook de rest van de dag. Water is daarvoor het beste.
 
Mocht je wat duizelig zijn, zie de tip hierboven. Ook even zitten en iets lichts eten helpt.
 
Soms voelt het gemasseerde gebied na de massage pijnlijker aan. Dit is een normale reactie. Na ongeveer een dag wordt dit minder, waarna de verbetering voelbaar wordt.
                                                                                        
 

Mobiele telefoons staan uit tijdens massage. Tenzij er een reden is waarom hij aan blijft. Dan hoor ik dat graag.
 
Ki-no-nagare is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Zo ook kan Ki-no-nagare niet zomaar verantwoordelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel.
 
Stoelmassage valt buiten de vergoeding van de zorgverzekering en wordt dus niet vergoed!
 
                      In het kader van de AVG vraag ik je een formulier te tekenen, omdat ik gegevens van je gebruik voor de factuur. 
 
Let op: Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij niet tijdig annuleren wordt het bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
 
Ik ben gediplomeerd stoelmasseur (basis en professional)
 
 
 


Heeft u vragen, opmerkingen of zin in een stoelmassage, neem Contact op door het formulier in te vullen of mail naar info@ki-no-nagare.nl of bel 06-44852808© Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling