tarieven particulieren

Vorm Tijd Prijs 2019
 intake, 5 en 10 rittenkaart
kinesiologie  1 uur  €70,00  intake = 1 1/2 uur = € 90,00
stoelmassage  20 minuten * € 24,00  5 ritten  €  114,00


10 ritten €  216,00


Extra informatie

Vergoeding en betaling
Kinesiologie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van jouw aanvullende pakket bij de zorgverzekering. Ik ben lid van de VBAG, (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en sta geregistreerd bij de RBCZ. Ik sta in de "vergelijk en kies gids" van de VGZ groep  dit is een grote groep verzekeraars, waarbij bij vergoeding verwezen wordt naar de Vergelijk en kieswijzer, o.a. VGZ, Iza, Unive vallen hieronder).
Check bij jouw verzekering of mijn consulten vergoed worden, dit is de betrouwbaarste bron. Voor een eerste bepaling kan je kijken op de zorgwijzer.


Na een consult betaal je aan mij, waarna je zelf de factuur in kan dienen bij uw zorgverzekering. Je kan bij mij pinnen, contant betalen of binnen 5 dagen overmaken. Pinnen heeft mijn voorkeur. 

* = de massages worden niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering !!
 
In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen en beroepscodes van de VBAG.
 
Wkkgz
Ik ben net als iedere zorgaanbieder in Nederland gehouden aan de Wkkgz, geregeld in de klachtenprocedure zoals te downloaden onder het kopje downloads.
Behandelovereenkomst
Vanaf heden ben ik, net als iedere zorgaanbieder in Nederland, daarnaast verplicht met iedere cliënt een schriftelijk ondertekende behandelovereenkomst af te sluiten. In deze overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld.
5- of 10-rittenkaarten 
Deze kaarten zijn 2 jaar geldig vanaf datum van verkoop. De 5-rittenkaart geeft 5% korting, de 10-rittenkaart 10% korting.
Op locatie
In uitzonderingssituaties kan stoelmassage bij u thuis plaatsvinden. Dit kan als u slecht ter been bent en/of bij meer dan 3 personen. Kosten naast de massageprijs: 4,00. Dit geldt alleen in Gouda
Cadeaubon
Voor de prijs van een stoelmassage is tevens bij mij een cadeaubon te verkrijgen, als leuk cadeau voor elke gelegenheid. Dit kan natuurlijk ook een bon zijn voor meerdere massages of voor een 5 of 10 rittenkaart. 
Kennismakingsbon
zie Tarieven voor een eenmalige kennismakings-kortingsbon voor stoelmassage.
Uitzondering
voor kinderen of in bepaalde situaties maak ik in dien nodig/gewenst afspraken voor een kinesiologiebehandeling van een half uur. 


Let op: Het is heel belangrijk dat afspraken bijtijds worden afgezegd/verzet. Voor afspraken binnen 24 uur afgezegd, breng ik het volledige bedrag in rekening voor de gereserveerde tijd!! Je kan telefonisch, per mail, per whatsapp en sms afzeggen of je afspraak verzetten. Info@ki-no-nagare.nl, 06-44852808, Contactformulier om in te vullen
© Ki-no-nagare Kinesiologie, Stoelmassage en Ontwikkeling