Hallo *|FNAME|*

Een nieuw jaar! Voor jou, voor mij, voor iedereen! Ik wens je veel moois, gezondheid, energie, verrassingen, geluk en bewustzijn toe. Met enige regelmaat denk ik rond de jaarwisseling: "eigenlijk begint er elke dag een nieuw jaar". En ik vind dat zelf wel een prettige gedachte omdat het bij mij ruimte geeft. 
We hebben met z'n allen een enerverend jaar achter de rug . En ik ben nieuwsgierig naar dit jaar. Hoe is dat voor jou?

In deze Ki Note wil ik je vertellen over hoe het nu met mij gaat, over de verhuizing en geef ik je natuurlijk het nieuwe adres. Daarnaast informeer ik je over de online consulten en afspraken met afstand en krijgt de zon een rol!


                   beginnende narcissen gespot

Hoe gaat het nu
 

De praktijk is een tijd gesloten geweest. Ik werd 27 oktober geopereerd aan mijn schouder. De orthopeed heeft knap werk geleverd. Via 2 kijkgaten zijn er 2 ankers in mijn bot gezet, waaraan de 2 gescheurde pezen zijn vastgemaakt. Ik ben erg blij dat dit gedaan werd. Na een nachtje in het ziekenhuis kon ik naar huis en gaan herstellen. Ik had de eerste 6 weken na de operatie een immobilisator waardoor mijn arm aan mijn romp vastzat en ik weinig tot niets kon. In het begin was ik daar sowieso niet toe in staat. Mijn man en kinderen hebben geweldig gezorgd. Verder waren er vriendinnen die kwamen helpen in huis, lekkere maaltijden kookten, boodschappen meenamen en soep maakten. Echt super, daar ben ik zo blij mee.
Daarnaast deden de appjes, kaartjes, berichtjes, korte bezoekjes, telefoontjes en alle belangstelling me heel goed. Ik heb een fijne fysiotherapeut die samen met een stagiaire 2x mij helpt herstellen. Ik ben nu al een paar weken zonder die immobilisator en ik kan steeds meer. Het is opbouwen in beweging, kracht en ook in energie. Geduld, overgave, luisteren naar mijn lijf, vertrouwen, "gewoon zijn" en zo meer kwamen als "thema's" langs. Ik ben heel dankbaar voor alle hulp en heb er alle vertrouwen in dat ik goed herstel. Ik begin het nieuwe jaar met re-integreren in mijn werk. Ik bouw het rustig op en ik heb er weer zin in. 

Verhuisd


1 januari 2021 ben ik verhuisd naar mijn praktijkruimte op de Abel Tasmanlaan 62. In december heb ik de sleutels overgedragen en gaat Cynthia Gorissen van Ruimte voor Compassie verder aan de slag in de werkruimte aan de Thorbeckelaan. Cynthia werkte er al op woensdag en donderdag. Zij gaat nu helemaal haar touch aan de ruimte geven en ik wens haar er een fijne tijd en mooie afspraken. Ik verlaat "de Verdieping" aan de Thorbeckelaan waar ik vanaf januari 2017 werkte.

En ja, dan is er een ruimte die tot praktijkruimte omgetoverd mag worden en dan zijn ook hier weer geweldige helpers aan de slag geweest. Mijn man en lieve vriendinnen hebben het helemaal mooi gemaakt en mijn man, nicht, haar man en mijn zoon hebben de spullen verhuisd. Al hun energie en warmte is in de ruimte gestopt en daar ben ik heel blij mee. 

De praktijk zit aan mijn huis, alleen hoef je niet mijn huis in, want er is een speciale praktijkingang. Zo blijft het werk gescheiden van priv√©! De ingang is aan het weggetje dat leidt naar de 4e AbelTasmanhof. Tegen de tijd dat je een afspraak hebt, zal ik je verder de ins en outs vertellen. 


Een eerste indruk

Online afspraken en afspraken met afstand

Met de Corona maatregelen kunnen de contactberoepen nu niet live aan de slag tot 19 januari. Hoe het vanaf 19 januari gaat lopen wordt komende week bekend.
Omdat het juist nu belangrijk is om goed in balans te zijn en je ondersteuning kan gebruiken bij het goed in je vel zitten, bied ik online consulten aan. Ik heb hier van de week positieve ervaring mee opgedaan. Ook op afstand is energiewerk te doen en merkbaar en voelbaar. De persoon waar ik de afspraak mee had, was net als ikzelf blij verrast. 
Dus mocht ik niet live kunnen starten dan kan je o.a. een online-afspraak maken. Ik stuur je dan een uitnodiging voor beeldbellen met een versleutelde verbinding. De eerste online-afspraak doe ik voor een half consultprijs, zodat je kan ervaren of het iets voor jou is. Op de factuur komt een extra code te staan en de factuur kan je daarmee bij de zorgverzekeraar indienen als je dat eerder ook deed..
Daarnaast ga ik ook afspraken op afstand aanbieden. Coaches kunnen hun praktijk draaien omdat zij op 1,5 m afstand kunnen werken. Net zoals ik online de kinesiologie aanbied, kunnen we dit live ook doen. We nemen hierbij de 1,5 meter en de verdere maatregelen in acht.
Met alle mensen waar ik nu een afspraak mee heb, neem ik contact op over deze alternatieven mochten de contactberoepen nog niet kunnen starten vanaf 19 januari. En bovenstaand aanbod blijft sowieso gelden, ook nadat ik weer open kan, mocht je dit voor de komende tijd een prettigere vorm vinden. Bij Corona-gerelateerde klachten kunnen we online aan de slag.
 
Heb je vragen, laat het mij weten! Mail me via info@ki-no-nagare.nl

Let the sun shine (in)!


Ik liep net een rondje buiten en er waren donkere wolken en ook de zon kwam door. Met de kale bomen gaf dat een bijzonder plaatje. Bij deze foto kwam het nummer 'Let the sun shine (in) ' op. Het zit nu nog in mijn hoofd. Ik vind het een blijmakend nummer. De zon schijnt natuurlijk altijd, ook al zie we het niet. Daarnaast kan je je eigen zon telkens weer aansteken. En als jouw zonnetje schijnt is dat ook weer fijn voor de mensen om je heen en zo kan elke zonnestraal van betekenis zijn. Hierbij de link naar een wat mij betreft heerlijke versie van dit nummer: https://youtu.be/sKI1r4VLfzc
In het licht van het nieuwe jaar, ontvouwt zich de kern van jouw leven. Leegte en creatie gaan hand in hand. 
 
                         Ik wens je veel stromende energie toe!
Copyright © Ki-no-nagare Kinesiologie 2021


Annet Kemmer
Ki-no-nagare Kinesiologie
Abel Tasmanlaan 62
2805 GL Gouda
06-44852808

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aan mij hebt laten weten deze nieuwsbrief te willen ontvangen. Als je van mening bent veranderd kan je je altijd afmelden, via onderstaande knop. Ken je iemand die deze nieuwsbrief ook kan waarderen, voel je vrij hem door te sturen. 
Via deze link kan je je gegevens wijzigen of afmelden van mijn nieuwsbrief

*|REWARDS|*