Hallo *|FNAME|*

Deze extra Ki Note stuur ik je i.v.m. de nieuwe wet op de privacy die op 25 mei van kracht gaat. In deze Ki Note informeer ik je over wat deze wet (AVG=Algemene Verordening Gegevensbescherming ) betekent voor jou en voor mij. Het is belangrijk dat je hem doorleest en dat je mij terugmailt als je de Ki Notes wil blijven ontvangen. ( je kan "terugmailt" aanklikken of later bij het volgende stukje replyen).

Wat betekent het concreet

Er was voorheen al een wet op de privacy, maar deze is uitgebreid en aangescherpt. Het is ontwikkeld vanuit de Europese unie, de GDPR( General Data Protection Regulation) en de Nederlandse versie heet dus de AVG. Wat staat voor "Algemene Verordening Gegevensbescherming". Deze wet zorgt dat inzichtelijk is wat er met je gegevens gebeurd, waar toestemming voor gegeven is en maakt dat je gegevens niet zomaar doorgegeven kunnen worden. Op zich is dit natuurlijk een goede zaak. Er is ook veel schemerig geweest op dit vlak. Zeker met de razendsnelle ontwikkelingen in de digitale wereld.

Wat betreft mijn praktijk vond ik privacy al belangrijk en waren en zijn jouw gegevens natuurlijk prive en ga ik daar met grote zorgvuldigheid mee om. Met deze wet, wordt alles nog meer inzichtelijk en nadrukkelijker vastgelegd en ga je als ondernemer nog bewuster dit regelen en vastleggen. Vandaar dat ik je expliciet toestemming ga vragen om je gegevens te mogen verwerken en bewaren. Het hoe en waarom kan je lezen in de privacy-verklaring. Zie het volgende kopje of druk op VERKLARING.

Je gegevens zitten achter slot. Digitaal werk ik met wachtwoorden. Mijn site is versleuteld en is SSL gecertificeerd. Dat het een veilige site is, kan je zien aan het slotje voor de https. Daarnaast is het een site zonder cookies. Met organisaties waarin ik te maken heb met persoonsgegevensuitwisseling (bijvoorbeeld het programma waarin ik mijn facturen maak) sluit ik verwerkersovereenkomsten af. Hiermee spreek ik af dat zij met de grootste zorgvuldigheid met je gegevens omgaan, hier niets mee doen behalve voor waar ik het programma ( zie voorbeeld) voor gebruik en dit optimaal beveiligd is. 

Daarnaast mag ik je ook straks niet zo maar mijn nieuwsbrief sturen. Daarom doe ik je het verzoek aan te geven dat je de Ki-Notes wil blijven ontvangen. Daarnaast ben je natuurlijk altijd in de gelegenheid om dit later als nog op te zeggen en/of je gegevens te wijzigen. 
Ik zal niet de enige zijn, waar je zo'n mail als dit van krijgt. Het is nu even het moment voor iedereen om het i.v.m. de nieuwe wet te regelen. Dus het is heel fijn als je hier even aandacht voor wil hebben en je keuze wil maken. Welke keuze je maakt is aan jou en voor mij is elke keuze prima. Dank je wel voor je aandacht en actie. 

Belangrijk verzoek aan jou

  • Als je mijn Ki-Note wil blijven ontvangen, stuur mij dan een berichtje waarin je dit aangeeft. Dit kan je door op de volgende woorden: Ja, ik ontvang graag je Ki-Note  te drukken. 
  • Als je bij mij in de praktijk voor een kinesiologische behandeling of stoelmassage komt is het aan te raden de privacyverklaring op mijn site te lezen. Bij je eerstvolgende bezoek op de Thorbeckelaan zal ik je vragen om een toestemmingsformulier te tekenen. Hierbij geef je toestemming dat ik je gegevens mag gebruiken en bewaren zoals omschreven in de privacyverklaring. Gelijk de privacyverklaring lezen klik HIER

Boekentip


Ook al gaat het over de AVG, een boekentip hoort bij de Ki Note.
Dit is een heel mooi boekje, vind ik, maar ook een waarbij ik merk dat ik elke regel interessant vind en wil overdenken. Dus het leest niet echt makkelijk weg. Daarentegen is het inspirerend. Het is een filosofische verhandeling over de ziel en over de tijd. Het is "Windstilte van de ziel" van Joke J. Hermsen. Ik haal hier 1 zin eruit die ik heel mooi vond: De ware tijd komt pas tot leven, als de klokken zwijgen. 


 
Mei is zon, regen, blij, werk, plezier, stroming, vrij en AVG tijd.

Ik wens je veel stromende energie toe!
Copyright © Ki-no-nagare Kinesiologie en Stoelmassage 2018 Annet Kemmer
Ki-no-nagare Kinesiologie en Stoelmassage
Thorbeckelaan 2
2805 CA Gouda
06-44852808

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we eerder contact hebben gehad.Is dit voor jou ongevraagde mailing, meld je svp af. 
Via deze link kan je je gegevens wijzigen of afmelden van mijn nieuwsbrief

*|REWARDS|*