Hallo *|FNAME|*

In deze Ki Note breng ik je op de hoogte van de cursus die ik in het voorjaar gevolgd heb, mijn vakantie, een goed filmpje van een van mijn docenten, promotieactiviteiten, heb ik een vraag aan jullie en deel ik natuurlijk weer een boekentip.

Cursus SIPS

In het voorjaar heb ik de cursus SIPS gevolgd. SIPS???? Ja, dat staat voor Stress Indicatie Punten Systeem. Dit systeem is ontwikkeld door Ian Stubbings. Het is een effectieve manier om vastzittende spanning los te maken en  helder te krijgen waar precies de spanning zich bevindt. Dit gaat dan via een specifiek punt op 1 van de meridianen. Het helpt het lichaam om specifiek in dat type weefsel een optimaal niveau van evenwicht te bereiken. 
Als ik er mee werk, voel ik een soort sterke stroom, alsof er iets doorgespoten wordt. Een mooi plaatje erbij vind ik dat de cellen/het weefsel/het betreffende deel, weer in hun oorspronkelijke staat worden gebracht, dus waar het voor bedoeld is, zonder vervorming of vervuiling. Dus als je een cel als een licht voorstelt, schijnt het licht weer op volle sterkte en wordt het niet meer vertroebeld en verzwakt.

Volgende maand ga ik SIPS 2 volgen. Een mooi vervolg verwacht ik. 


Mijn vakantie en de cadeautjes


Mijn vakantie was dit jaar wel heel bijzonder. Een maand en een dag ben ik met mijn gezin in Amerika geweest, waar we ons enorm hebben vermaakt met prachtige natuur, leuke steden, cultuur en bijzondere ervaringen. Het is rijk om dit zo te mogen ervaren met elkaar.  Amerika is een westers land, maar het is ook echt anders dan hier. Daarmee besefte ik ook hoe fijn het is om in Nederland te wonen. Wat vooral heel geweldig is, is de eindeloze ruimte en natuur. Je gaat van mooi naar mooi. En dan rijd je op wegen waar je bijna niemand tegen komt. Iets wat je hier in Nederland vrijwel nooit meemaakt. Tsja, wat schrijf ik nog meer als ik er honderduit over kan vertellen.... Ik laat het maar over aan het beeld en ik kom er nog wel eens op terug. 

Een (hele) kleine indruk via foto's. 


Film "What is kinesiology"


Hugo Tobar is een Australier die veel ontwikkeld en bijgedragen heeft in en aan de kinesiologie Ik heb 2x les bij hemzelf kunnen volgen en heb vanuit zijn werk verschillende cursussen gevolgd. Ik werk graag met wat hij ontwikkeld heeft omdat je heel gericht en specifiek en daarmee diep kunt werken. Het filmpje is uit 2014, maar nog steeds actueel. 

https://youtu.be/JBadi6yuoYo
 

Promotieactiviteiten


Zaterdag 23 september staan we met de collega's van de Verdieping op de Najaarsmarkt bij de Go-stores in Gouda. Gezellig als je even langs komt. 

Na de vakantie ben ik begonnen met het maken van korte zinnen over kinesiologie op een zelfgemaakte foto. Dit om kinesiologie meer onder de aandacht te brengen. Ik heb ook 4 ontwerpen als ansichtkaart laten afdrukken. Neem er 1 of meer mee de volgende keer dat je in de praktijk bent en verstuur m of zet m ergens neer. Leuk! Als Verdieping willen we ook meer naamsbekendheid krijgen. Daarom komt er ook een site ( deze gaat waarschijnlijk in november de lucht is) waar mijn collega's en ik te vinden zijn en je naar onze praktijk en school door kan klikken. Het adres is www.deverdiepinggouda.nl.

Daarnaast heeft mijn collega Anneke Strootman een mooie flyer gemaakt, waarop we de Verdieping en wie er te vinden is presenteren.Deze zal je binnenkort op de Thorbeckelaan en op de plekken waar we actief zijn zien liggen.  
 

Wat betekent kinesiologie voor jou? 


Zoals je hierboven zag en las, maak ik dus afbeeldingen met quotes over kinesiologie.
Mijn vraag aan jou : Wat betekent kinesiologie voor jou en kan je dat in 1 zin samenvatten? Ik wil deze zin dan weer graag op mijn afbeeldingen gebruiken.
Je kan je zin onder de blanco afbeelding ( waar in staat, kinesiologie......) zetten op mijn facebookbladzijde  https://www.facebook.com/Kinesiologiegouda/
of mij mailen. Onder de mensen die voor 15 oktober reageren verloot ik een stoelmassage. Natuurlijk vind ik het ook leuk om je reactie te lezen als je het niet in 1 zin kan vatten en/of niet wil dat je reactie gebruikt wordt. 


 

Boekentip


In de vakantie kon ik het mooie boek "Nachtblauw" lenen en lezen van Simone v.d. Vlugt. Het heeft niets met persoonlijke ontwikkeling of energiewerk te maken. Maar het is zo de moeite waard dat ik het hier op zijn plek vindt. Deze schrijfster schrijft zowel thrillers als historische romans. Dit boek valt in de 2e categorie en vertelt over een dame die voor een Delfts blauw fabriek gaat werken. Wat mij aanspreekt is dat je meeleeft met de hoofdpersoon, maar daarnaast zoveel over die tijd te weten komt. Dus de fictie ligt over historische feiten en daarin neemt Simone je pakkend mee. 
 
Ik wens je veel stromende energie toe!
Copyright © Ki-no-nagare Kinesiologie en Stoelmassage 2017 Annet Kemmer
Ki-no-nagare kinesiologie en Stoelmassage
Thorbeckelaan 2
2805 CA Gouda
06-44852808

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we eerder contact hebben gehad.
Via deze link kan je je gegevens wijzigen of afmelden van mijn nieuwsbrief

*|REWARDS|*