Ervaringen?

Home > Ervaringen

Patronen loslaten: 
De behandelingen van Annet zijn voor mij heel waardevol. Steeds weer kom ik een laagje dieper en kan ik oude patronen die me niet meer dienen loslaten. Ze verdwijnen als het ware uit mijn systeem. Dit helpt me enorm in mijn persoonlijke ontwikkeling. In het begin kwam ik heel regelmatig bij Annet maar ik merk nu dat de perioden tussen de afspraken steeds langer worden. Gewoon omdat het steeds minder nodig is en dat is fantastisch. Dank je wel Annet! (vrouw, 54 jaar)

Obstipatie voorbij :
Mijn 5-jarige dochter had al jarenlang last van obstipatie en hiervoor slikte zij medicatie. toen het ook hiermee weer verslechterde heb ik contact opgenomen met Annet. Na 1 behandeling was er al sprake van een dagelijkse stoelgang i.p.v. wekelijks. De medicatie konden we al snel afbouwen en hebben we nooit meer nodig gehad. De klachten zijn blijvend verholpen. Mijn dochter ging met veel vertrouwen naar Annet en voelde zich erg op haar gemak (meisje, 5 jaar)

Minder migraine: 
Diverse keren heb ik een kinesiologiebehandeling mogen ondergaan. Het was steeds een bijzondere ervaring die moeilijk is uit te leggen als je hem niet zelf ondergaat. De behandeling oogt helemaal niet ‘spectaculair’, maar de uitwerking is dat des temeer. Zo is de migraine waarmee ik lange tijd heb gekampt, sinds de sessies bij Ki-no-nagare stukken minder geworden. Annet is iemand die professionele gedegenheid koppelt aan betrokkenheid, zorgvuldigheid en opmerkzaamheid. Een echte aanrader! (man, 56 jaar) 

Verbinding met mezelf:
Kinesiologie bij Annet betekent voor mij opnieuw met mezelf in verbinding te komen, te groeien en een bewuster leven te leiden. Het helpt mij om bewust en met goede kracht aan thema’s te werken (Vrouw, 23 jaar)

Meer contact en aanwezig:
Mijn zoon van 7 was vooral op school dromerig en gesloten. We zijn een aantal keer naar Annet gegaan. Hij vond dat prima en leuk. De behandelingen hebben zeer positief uitgepakt. Hij is nu veel meer aanwezig en maakt ook meer contact op school en ook daarbuiten. We zijn heel blij dat we dit gedaan hebben.( moeder van zoon van 7 jaar)

Traumaverwerking:
Gisteren mijn 2e kinesiologie behandeling gehad bij Annet Kemmer. Wat was dat voor mij een bijzondere ervaring. De eerste keer heb ik recente trauma’s goed kunnen verwerken en voel ik me een heel stuk beter in mijn vel zitten. Door de tweede keer ben ik letterlijk en figuurlijk steviger op mijn benen komen te staan. Ik dan dit iedereen aanraden (man, 46 jaar) 

Het werkt!
Ik ben op advies van mijn zus bij Annet langs gegaan en dat bleek een zeer goed advies!!! Ze heeft me afgeholpen van een aantal lichamelijke ongemakken (rugpijn, duizeligheid en gedeeltelijk ook allergie) die in mijn geval sterk stress gerelateerd waren. Zij is in staat allerlei negatieve energie weg te laten lopen zodat ik me daarna weer fris en licht voel. Ondanks het feit dat ik kinesiologie nog steeds niet kan uitspreken :-)) heb ik al meerdere vrienden en familieleden overtuigd langs te gaan voor een behandeling. Hoe het werkt snap ik niet, dat het werkt heb ik aan de lijve ondervonden!! (vrouw, 45 jaar)

Handvatten:  
De kinesiologie behandelingen van Annet helpen mij al een hele tijd bij persoonlijke groei en geven mij de handvatten om in mijn eigen kracht te kunnen blijven staan (vrouw, 24 jaar)

Pijnplek eindelijk verdwenen:
Ik ben bij Annet gekomen voor een pijnklacht in mijn hoofd, waarvan ik al heel veel jaren last had. In het reguliere circuit kreeg ik niet het gewenste resultaat. Door de behandelingen van Annet werd ik veel meer bewust van mezelf. Ik ben aan de slag gegaan om anders met bepaalde emoties om te gaan. Door dit en de behandelingen kwam ik beter in mijn vel te zitten. Annet heeft mij ontspanningsoefeningen aangeleerd die mij helpen. En het duurde best een tijd (ongeveer een klein jaar), maar mijn pijnplek is verdwenen en dit lijkt definitief zo te zijn!! Heel fijn. (vrouw, 40 jaar)