Ervaringen?

Home > Ervaringen

Patronen loslaten: 
De behandelingen van Annet zijn voor mij heel waardevol. Steeds weer kom ik een laagje dieper en kan ik oude patronen die me niet meer dienen loslaten. Ze verdwijnen als het ware uit mijn systeem. Dit helpt me enorm in mijn persoonlijke ontwikkeling. In het begin kwam ik heel regelmatig bij Annet maar ik merk nu dat de perioden tussen de afspraken steeds langer worden. Gewoon omdat het steeds minder nodig is en dat is fantastisch. Dank je wel Annet! (vrouw, 54 jaar)

Obstipatie voorbij :
Mijn 5-jarige dochter had al jarenlang last van obstipatie en hiervoor slikte zij medicatie. toen het ook hiermee weer verslechterde heb ik contact opgenomen met Annet. Na 1 behandeling was er al sprake van een dagelijkse stoelgang i.p.v. wekelijks. De medicatie konden we al snel afbouwen en hebben we nooit meer nodig gehad. De klachten zijn blijvend verholpen. Mijn dochter ging met veel vertrouwen naar Annet en voelde zich erg op haar gemak (meisje, 5 jaar)

Minder migraine: 
Diverse keren heb ik een kinesiologiebehandeling mogen ondergaan. Het was steeds een bijzondere ervaring die moeilijk is uit te leggen als je hem niet zelf ondergaat. De behandeling oogt helemaal niet ‘spectaculair’, maar de uitwerking is dat des temeer. Zo is de migraine waarmee ik lange tijd heb gekampt, sinds de sessies bij Ki-no-nagare stukken minder geworden. Annet is iemand die professionele gedegenheid koppelt aan betrokkenheid, zorgvuldigheid en opmerkzaamheid. Een echte aanrader! (man, 56 jaar) 

Verbinding met mezelf:
Kinesiologie bij Annet betekent voor mij opnieuw met mezelf in verbinding te komen, te groeien en een bewuster leven te leiden. Het helpt mij om bewust en met goede kracht aan thema’s te werken (Vrouw, 23 jaar)

Meer contact en aanwezig:
Mijn zoon van 7 was vooral op school dromerig en gesloten. We zijn een aantal keer naar Annet gegaan. Hij vond dat prima en leuk. De behandelingen hebben zeer positief uitgepakt. Hij is nu veel meer aanwezig en maakt ook meer contact op school en ook daarbuiten. We zijn heel blij dat we dit gedaan hebben.( moeder van zoon van 7 jaar)

Traumaverwerking:
Gisteren mijn 2e kinesiologie behandeling gehad bij Annet Kemmer. Wat was dat voor mij een bijzondere ervaring. De eerste keer heb ik recente trauma’s goed kunnen verwerken en voel ik me een heel stuk beter in mijn vel zitten. Door de tweede keer ben ik letterlijk en figuurlijk steviger op mijn benen komen te staan. Ik dan dit iedereen aanraden (man, 46 jaar) 

Het werkt!
Ik ben op advies van mijn zus bij Annet langs gegaan en dat bleek een zeer goed advies!!! Ze heeft me afgeholpen van een aantal lichamelijke ongemakken (rugpijn, duizeligheid en gedeeltelijk ook allergie) die in mijn geval sterk stress gerelateerd waren. Zij is in staat allerlei negatieve energie weg te laten lopen zodat ik me daarna weer fris en licht voel. Ondanks het feit dat ik kinesiologie nog steeds niet kan uitspreken :-)) heb ik al meerdere vrienden en familieleden overtuigd langs te gaan voor een behandeling. Hoe het werkt snap ik niet, dat het werkt heb ik aan de lijve ondervonden!! (vrouw, 45 jaar)

Handvatten:  
De kinesiologie behandelingen van Annet helpen mij al een hele tijd bij persoonlijke groei en geven mij de handvatten om in mijn eigen kracht te kunnen blijven staan (vrouw, 24 jaar)

Pijnplek eindelijk verdwenen:
Ik ben bij Annet gekomen voor een pijnklacht in mijn hoofd, waarvan ik al heel veel jaren last had. In het reguliere circuit kreeg ik niet het gewenste resultaat. Door de behandelingen van Annet werd ik veel meer bewust van mezelf. Ik ben aan de slag gegaan om anders met bepaalde emoties om te gaan. Door dit en de behandelingen kwam ik beter in mijn vel te zitten. Annet heeft mij ontspanningsoefeningen aangeleerd die mij helpen. En het duurde best een tijd (ongeveer een klein jaar), maar mijn pijnplek is verdwenen en dit lijkt definitief zo te zijn!! Heel fijn. (vrouw, 40 jaar)

 

Innerlijke groei:
patronen en overtuigingen. Het is mooi hoe Annet daarin zaken kan benoemen en mee kan geven om verder te onderzoeken. Kinesiologie heeft blokkades opgeheven, waardoor processen van innerlijke groei bevorderd werden. Dit is helend geweest voor lichaam en geest. Het is fijn dat Annet al heel ervaren is en daardoor snel en professioneel kan zijn in haar begeleiding; en een heel breed spectrum van zaken kan behandelen (man, 47 jaar)  

Eczeem voorbij:  
Via familie in contact gekomen met Annet. Ik had sinds 1986 last van seborrhoďsch eczeem. Dat is een heel vervelende eczeem met vuurrode plekken in je gezicht. Van de dermatoloog een onderhoudsmiddel en een paardemiddel gekregen, maar dat hielp niet voldoende en maakt je huid flinterdun en dus ook gevoelig en rood. Zo erg dat ik vaak contact met andere mensen uit de weg ging. Annet ging aan de slag en na één behandeling nooit meer last van gehad. Ze heeft echt een re-set gegeven. Ook met andere problemen bij haar geweest. Bijv. tennis-elleboog “je gaat naar Annet met veel pijn en weg zonder ;)”(man, 53 jaar)

Spanning loslaten:
Mijn leven is best druk! Dat doe ik zelf en meestal geniet ik daar ook van! Soms loopt het even niet en vaak is dat een moment om een afspraak te maken voor een balans. Ik heb dan toch wat spanning vastgehouden en het is heerlijk om die spanning en ander oud zeer door de balans weer los te kunnen laten. Hierna sta ik weer energiek in het leven! Erg fijn! (vrouw, 44 jaar) 

Chill: 
Ik vind kinesiologie wel “chill”! Als je je niet zo prettig voelt en je krijgt een balans, dan is dat lekker ontspannend en daarna voel je je beter! (jongen, 14 jaar) 

Depressievrij: 
Met behulp van kinesiologie heb ik eindelijk een ingang gevonden om aan mijn steeds terugkerende depressies te werken. Mijn lijf bleek een meer betrouwbare gesprekspartner dan mijn hoofd, die al jarenlang in dezelfde patronen bleef hangen. Na een intensieve beginperiode, waarin ik letterlijk en figuurlijk meer in balans ben getrokken door vastgelopen energie en emoties op te zoeken en weer te laten stromen, ga ik nu nog een paar keer per jaar om het proces te onderhouden. Voor mij het moment om even te voelen waar ik sta en waar ik naartoe wil. Ondertussen ben ik al ruim een jaar depressievrij! (vrouw, 43 jaar) 

Aanpak op diepere laag: 
Iedereen herkent dit denk ik wel: Eigenlijk heb je weinig reden om over te klagen zeker als je je zelf vergelijkt met mensen die slechter af zijn. Maar toch is er altijd dat interne stemmetje. Iets dat voortdurend knaagt en er alleen maar op uit is om je levensgeluk te saboteren. Van Annet leerde ik dat dit te maken heeft met interne onbewuste processen. Wat ik ook leerde is dat je daar van af kan komen. Die onzichtbare kracht die het altijd wint van je normale verstand kun je “aanpakken”. Dat lukt niet alleen want dan had je niemand nodig.
Annet is er met haar kinesiologie uitstekend toe in staat gebleken om dit zeer adequaat te doen. Ik ben zeer tevreden over de resultaten die ze teweegbrengt, het geeft lucht en ruimte en het lijkt alsof je meer thuiskomt in je eigen lijf. Inmiddels stuur ik zo nu en dan mijn eigen coach cliënten door naar haar. Zelf coach ik vooral op cognitief niveau, Annet gaat een laag dieper en raakt het energetisch niveau. En eigenlijk ligt daar de bron waar alle gedrag en welzijnsbeleving uit voortkomt. Bij Annet ben je in goede en vertrouwde handen, ze is een vakvrouw, neemt haar werk en klanten serieus en gaat door tot het gewenst resultaat bereikt is. Geen half werk dus (man, 55 jaar)

Duidelijk lichaam: 
Het prettige aan een behandeling bij Annet vind ik dat Annet met mij meevoelt. Ik kan dingen diepgaand uitleggen, maar eigenlijk voelt Annet al heel snel wat ik bedoel. Haar methode van werken voelt heel zuiver voor mij. Het prettige aan kinesiologie vind ik dat er met je lichaam gecommuniceerd wordt. Je lichaam liegt niet en je lichaam geeft aan waar aan gewerkt kan worden. Wat op dat moment het meest belangrijk is (vrouw, 46 jaar) 

Fijn: 
Het is rustig en fijn bij Annet. Als ik klaar ben bij haar dan voel ik me weer fijn. Ze is goed in haar werk. En ik moet altijd veel plassen als ze met me bezig is. (meisje, 7 jaar)