Over mij

Home > Over mij

de persoon achter Ki-No-Nagare

Mijn naam is Annet Kemmer (1970). Ik woon in Gouda samen met mijn man en twee kinderen. Tijdens en na mijn studie (HBO-sociaal pedagogische hulpverlening) heb ik op verschillende plekken in de hulpverlening jeugd en volwassenen begeleid en ondersteund. Ook op het vlak van arbeidsbemiddeling en keuzebegeleiding ben ik actief geweest. Voor de start van Ki-no-nagare was ik werkzaam als teamleider en ondersteuner cliëntenraden.

In 2007 ben ik begonnen met het geven van stoelmassages. Al snel merkte ik dat ik iets wilde toevoegen. Dat werd kinesiologie. Ik kwam hiermee in aanraking dankzij het traject van mijn zoon. Hij had erg last van benauwdheid en eczeem waarmee na veel ziekenhuisbezoek we eerst een eind op weg kwamen met een homeopaat en vervolgens heel goed geholpen zijn door een kinesioloog. Ik raakte geïnteresseerd en geïnspireerd door deze mooie manier van werken. Ik ben cursussen gaan volgen en ermee aan de slag gegaan. Het gave was dat alles wat ik ervoor had gedaan samenkwam in dit werk. In 2011 ben ik afgestudeerd aan het Welkin kinesiologie college. Deze opleiding is HBO-erkend. Daarnaast heb ik mijn HBO-medische basis ( en als achtergrond mijn HBO-SPH) en blijf ik met veel plezier nascholen in mijn vakgebied. 

De naam Ki-no-nagare heb ik gekozen omdat ik ‘Ki’ een heel mooi begrip vind. Het is de basis, de levensenergie die essentieel is in ons leven. Mijn werk is gericht op het laten weer vrij laten stromen van deze energie. Ki-no-nagare is Japans en betekent: ‘stromende energie’.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te wandelen, te dansen (biodanza), te chi-gongen en ik fotografeer en schilder graag. Ik geniet van alles wat er in de wereld te zien valt. Ik houd van koken en ben graag buiten. Verder lees ik graag een goed boek en vind ik het fijn vrienden te ontmoeten.