Tarieven

Home > Tarieven

Vorm Tijd Prijs Intake, 5 en 10 rittenkaart
Kinesiologie 1 uur € 70,00 (per 1-1-2022 wordt de prijs € 73,00)
Ook voor online afspraak (daar is ook half consult mogelijk a € 35,00)
intake = 1.5 uur = € 90,00
(per 1-1-2022 wordt de prijs € 92,00)
intake online = € 70,00
(per 1-1-2022 wordt de prijs € 73,00)
Coaching 1 uur € 70,00 intake = 1.5 uur = € 90,00
Stoelmassages* 20 minuten € 24,00 5 ritten € 114,00
10 ritten € 216,00

Vergoeding en betaling

Kinesiologie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van jouw aanvullende pakket bij de zorgverzekering. Ik ben lid van de VBAG, (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en sta geregistreerd bij de RBCZ. Ik sta in de “zorgzoeker “van de VGZ groep (dit is een grote groep verzekeraars, waarbij bij vergoeding verwezen wordt naar de zorgzoeker, o.a. VGZ, Iza, Unive vallen hieronder).
Check bij jouw verzekering of mijn consulten vergoed worden, dit is de betrouwbaarste bron. Voor een eerste bepaling kan je kijken op de zorgwijzer.

Na een consult betaal je aan mij, waarna je zelf de factuur in kan dienen bij uw zorgverzekering. Je kan bij mij pinnen, via betaalverzoek of contant betalen en ook overmaken binnen 7 dagen. Pinnen of via betaalverzoek heeft mijn voorkeur.

* = de massages worden niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering !!

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen en beroepscode van de VBAG.

Wkkgz
Ik ben net als iedere zorgaanbieder in Nederland gehouden aan de Wkkgz, geregeld in de klachtenprocedure zoals te downloaden onder het kopje downloads.
Behandelovereenkomst
Vanaf heden ben ik, net als iedere zorgaanbieder in Nederland, daarnaast verplicht met iedere cliënt een schriftelijk ondertekende behandelovereenkomst af te sluiten. In deze overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld.
5- of 10-rittenkaarten
Deze kaarten zijn 2 jaar geldig vanaf datum van verkoop. De 5-rittenkaart geeft 5% korting, de 10-rittenkaart 10% korting.
Cadeaubon
Voor de prijs van een stoelmassage is tevens bij mij een cadeaubon te verkrijgen, als leuk cadeau voor elke gelegenheid. Dit kan natuurlijk ook een bon zijn voor meerdere massages of voor een 5 of 10 rittenkaart.
Uitzondering
voor kinderen of in bepaalde situaties maak ik in dien nodig/gewenst afspraken voor een kinesiologiebehandeling van een half uur.

Let op: Het is heel belangrijk dat afspraken bijtijds worden afgezegd/verzet. Voor afspraken binnen 24 uur afgezegd, breng ik het volledige bedrag in rekening voor de gereserveerde tijd!! Je kan telefonisch, per mail, per whatsapp en sms afzeggen of je afspraak verzetten.