Tarieven

Home > Tarieven

Vorm Tijd Prijs 2024 Intake, 5/10 rittenkaart
Kinesiologie: 1 uur € 80,00 intake = 1 h 30 min = € 90,00
Stoelmassage: € 26,00 5 ritten € 117,00
10 ritten € 234,00

Vergoeding en betaling

Kinesiologie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van jouw aanvullende pakket bij de zorgverzekering. Ik ben lid van de VBAG, (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en sta geregistreerd bij de RBCZ. Ik sta in de “zorgzoeker “van de VGZ groep (dit is een grote groep verzekeraars, waarbij bij vergoeding verwezen wordt naar de zorgzoeker, o.a. VGZ, Iza, Unive vallen hieronder). Check bij jouw verzekering of mijn consulten vergoed worden, dit is de betrouwbaarste bron. Voor een eerste bepaling kan je kijken op de zorgwijzer.

Na een consult betaal je aan mij, waarna je zelf de factuur in kan dienen bij uw zorgverzekering. Je kan bij mij betalen via betaalverzoek of contant betalen en ook overmaken binnen 7 dagen. Direct betalen via betaalverzoek heeft mijn voorkeur. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen en beroepscode van de VBAG.

* = de massages worden niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering !!

Handig om te weten:
Wkkgz: Ik ben net als iedere zorgaanbieder in Nederland gehouden aan de Wkkgz, geregeld in de klachtenprocedure zoals te downloaden onder het kopje downloads.
Behandelovereenkomst: Vanaf heden ben ik, net als iedere zorgaanbieder in Nederland, daarnaast verplicht met iedere cliënt een schriftelijk ondertekende behandelovereenkomst af te sluiten. In deze overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld.
5- of 10-rittenkaarten: Deze kaarten zijn 2 jaar geldig vanaf datum van verkoop. De 5-rittenkaart geeft 5% korting, de 10-rittenkaart 10% korting.
Cadeaubon: Voor de prijs van een stoelmassage is tevens bij mij een cadeaubon te verkrijgen, als leuk cadeau voor elke gelegenheid. Dit kan natuurlijk ook een bon zijn voor meerdere massages of voor een 5 of 10 rittenkaart.
Uitzondering: voor kinderen of in bepaalde situaties maak ik in dien nodig/gewenst afspraken voor een kinesiologiebehandeling van een half uur.
Inkomen: Mocht de investering voor kinesiologie lastig zijn met jouw inkomen, maak het s.v.p. bespreekbaar. Dan kijken we samen naar een oplossing. 

Let op: Het is heel belangrijk dat afspraken bijtijds worden afgezegd/verzet. Voor afspraken binnen 24 uur afgezegd, breng ik het volledige bedrag in rekening voor de gereserveerde tijd!! Je kan telefonisch, per mail, per whatsapp en sms afzeggen of je afspraak verzetten.