Heb jij ook de lentekriebels?

Heerlijk dat de zon weer schijnt. Dat de bloemen uit de grond komen, dat de dieren zich laten zien en vooral horen. Ik geniet enorm van het gekwetter van de vogels in de tuin.

Ook de mensen kijken blijer, je ziet iedereen meer buiten. De meeste mensen zeggen ook, wat heerlijk dat weer. Het doet de mens goed. Overal  is weer meer kleur, meer warmte, meer vrolijkheid.Ik merk dat ik ook meer zin krijg om van alles te ondernemen, op te ruimen, te bewegen, te dansen en vooral buiten te zijn. Ik voel me vrolijker en zonniger. Dus de lentekriebels. Geldt dit ook voor jou?

Of heb jij juist last van die andere lentekriebels…..de kriebels die maken dat je moet niezen, dat je ogen prikken, dat je je moe voelt, dat je druk rond je neus voelt, kriebel in de keel mogelijk…….Hooikoorts dus. Als je daar last van hebt, dan is het minder aangenaam om naar buiten te gaan en van als het lente-achtigs te genieten.

Hooikoorts is flink te verlichten met kinesiologie. Sommige mensen raken hun hooikoorts echt kwijt, bij anderen wordt het een stuk minder. Bij hooikoorts is de balans in je energiesysteem verstoord. Het immuunsysteem reageert extra sterk op prikkels van buiten. De oorzaak kan uit verschillende hoeken komen. Daar zoeken we dan ook naar bij kinesiologie en vervolgens wat er nodig is om te zorgen dat het lichaam minder heftig hoeft te reageren op al die prikkels. 

Er zijn ook dingen die je zelf kan doen ter verlichting: 

– Tappen, dit is kloppen op verschillende punten. De punten zijn begin en eindpunten van de meridianen, de energiebanen. Zie foto. Dit protocol is door Jimmy Scott ontwikkeld en is effectief om gelijk te doen bij prikkel en elke dag 2x te doen in de periode dat je last hebt. Is dit niet afdoende dan is het handig om een afspraak te maken, dan is er eerst meer nodig. Meerdere mensen draaien al jaren goed in de lente door dit protocol te volgen.

Ter ondersteuning kan je celzout 8 gebruiken. Het is een Schlusserzout. Een zout dat is verdund en daardoor direct in de cel opgenomen kan worden. 8 helpt bij hooikoortsklachten

– Ook speelt geprikkeldheid/geïrriteerdheid mee bij allergie en ook bij hooikoorts. Hoe snel ben jij geprikkeld? Waardoor raak je gemakkelijk geïrriteerd? De uitnodiging is dit eens te bekijken voor jezelf. 

– drink voldoende water. Daarmee kan je je lijf opschonen.

Mocht je het protocol op A4 willen ontvangen, mail info@ki-no-nagare.nl , zo ook als je meer informatie wil over hooikoorts behandeling of kinesiologie.

 Veel lenteplezier vol fijne kriebels gewenst !

Laat een reactie achter