Wat is jouw toon?

Heb je dat ook wel dat je merkt dat je uit je energie bent geraakt? Of dat je voelt dat je teveel uit je omgeving hebt opgepikt? Hoe zorg je dan dat je goed bij jezelf en in je eigen energie blijft. Verschillende mensen die voor kinesiologie bij mij komen, hebben hier wel last van en zijn bezig voor zichzelf en met mij om hier hun manier van omgaan in te vinden. ik blijf dit zelf ook wel een uitdaging vinden die me de ene keer goed af gaat en de andere keer minder. Als energiewezens, wat wij allemaal zijn, want we zijn opgebouwd uit energie wisselen we energie uit met elkaar, met onze omgeving. Dit je te realiseren kan al helpend zijn om goed in je eigen energie te blijven. Op de bovenste afbeelding zie je heel mooi de uitwisseling van energie, in dit geval via het hartchakra. In de afbeelding is de energieuitwisseling verwarmend en verrijkend. Want zo werkt het ook vaak.

Wat je in deze afbeelding mooi ziet is dat zowel energie als geluid een golfbeweging is. Dat heet een trilling. Iedereen heeft zijn eigen trilling.  Ik werk o.a. ook met dit principe bij de kinesiologie met bijvoorbeeld het gebruik van stemvorken of een remedie. Deze hebben hun eigen trilling die ondersteunend en helpend is voor jouw energietrilling. Door de trilling toe te voegen in de energie kan jouw lichaam je energiegolf weer vrij laten stromen. Dat voelt als meer bij jezelf, meer in je kracht.

Ik werd me deze week bewust van een hulpmiddel dat ik toepaste en dat hier mee te maken heeft. Ik kwam deze week twee keer in een situatie waar veel mensen waren en waar veel emotie was. Ik merkte dat ik ging neurien. Geen melodie, maar gewoon een toon in mijzelf maken. Het hielp mezelf heel erg om te centreren en bij mijn eigen energie te blijven. Het leek wel alsof ik mijn eigen grondtoon, de energie die bij mij past er mee maakte en daarmee versterkte.

Mogelijk helpt het jou ook? Probeer het eens uit…..het kan me of zonder geluid of met een beetje geluid. Het kan zijn dat er emotie juist even vrijkomt, omdat je met je grondtoon ook dingen los kan trillen wat in de weg zit. Je kan er ook mee spelen….bijvoorbeeld het geluid alleen in je keel laten zijn of juist naar je buik laten gaan en nog sterker van daar laten ontstaan. Je kan het op verschillende delen van je lijf laten resoneren. Als je muziek luistert of je danst op muziek kan je het ook doen en kijken waar de trillingen elkaar raken, elkaar versterken en al wat er ontstaat.

speelze en voelze en geniet van jouw toon!

Laat een reactie achter